Както знаете аз пътувам много, работата ми също е свързана с това. И голяма част от мобилните ми разговори са до България, докато аз се намирам в чужда страна. Затова днес се зарадвах, че Мтел ми направиха страхотно предложение за роуминг.

Оказва се, че през лятото – сезона в който най-много пътувам покрай лятна отпуска и други ангажименти, са решили да намалят драстично цените си роуминг. Това разбира се е за страните от Европейския съюз + Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, където имат сключени договори с мобилните оператори.

В магазина на М-тел ми предложиха и някакъв нечувано евтин план – 3 for free premium. С него мога да говоря шест минути в ЕС и да платя само три (важи за входящи и изходящи обаждания), активира се с смс, без договор, месечна такса и такса за активация. Разбира се, веднага приех, защото на всичкото отгоре цените са само 50ст. на минута.  А който е ползвал роуминг знае колко по-скъпо излиза по принцип. Правилно отбелязаха в магазина, че тази цена е по-ниска, отколкото средната в ЕС за подобна услуга.

Освен това, реших да си взема и пакет за мобилен интернет в Европейския съюз, който също е намален през лятото.  Казва се Мтел NET Wings. Така ще мога да поглеждам от време на време какво се случва във Facebook,  да си отварям имейла, дори и малко чат по Скайп.

Та така, върви ми на промоции от Мтел и на пътувания това лято. Очаква ме пътуване до Германия, почивка в Италия и още едно-две пътувания по работа с все още неясни дестинации.  Като се върна ще разкажа в блога. Пожелавам и на вас едно страхотно лят.

Мтел – намален роуминг
Rate this post

Google+ Comments