Среброто е изключително подходящ метал за създаване на уникални бижута, с които можете да се почувствате наистина специална. Може би поради тази причина бизнесът със сребърни бижута е сред най-масовата и успешна търговия.

Красивите бижута са неизменна част от външността на дамите, които държат на това да бъдат поддържани, различни и модерни.

Сребърна бижутерия

Без значение дали става въпрос за младо момиче или жена на средна възраст, за всяка една от тях може да се намери подходящо сребърно бижу, което да подчертава нейната красота, чар и преимущества.

Днес можете да се потопите в изкуството на различните накити не само като посетите бижутериен магазин, но и като сърфирате в мрежата.

Благодарение на онлайн магазините за бижута можете да откриете своето райско кътче, където за да пазарувате, няма да ви се налага да излизате от дома си.

Разглеждайте на воля бижута, създадени с много желание и любов и си подарете точно това, в което сте се влюбили от пръв поглед.

В зависимост от вашите лични предпочитания, можете да се спрете на по-масивни сребърни бижута или напротив, на по-нежни и фини накити.

Много от сребърните бижута са декорирани със скъпоценни и полускъпоценни камъни или кристали. Това ги прави още по-интересни като дизайн, привлича погледа и несъмнено ги превръща в страхотен аксесоар, който всяка дама може да си позволи.

Поради значително по-достъпните и по-ниски цени на среброто, именно сребърните бижута могат да се превърнат във вашата страст. Вие можете да създадете една уникална мини колекция от колиета, верижки, гривни, обици и други сребърни аксесоари, които да носите с удоволствие, не само при конкретен повод, но и винаги, когато имате настроение за това.

Много от сребърните бижута са с напълно изчистен дизайн и това ги прави подходящи за всекидневието.

висящи сребърни обеци

Други са по-открояващи се, по–масивни и значително по-задължаващи, така че трябва да бъдат подбирани с внимание и усет.

Среброто допада на творческите личности, на хората, които обичат да подчертават своята индивидуалност, да изразяват себе си не само с думи, но и с изразителен външен вид. Богатството на форми и фантазията, вложена в сребърните бижута, често говори сама по себе си с помощта на символи, надписи, миниатюрни стилизирани фигури.

По този начин всяко бижу, което носите може да се използва, за да изрази част от вашия светоглед, да ви помогне да представите себе си пред публиката, да подчертае вашата красота и привлекателност.

Правилното съчетаване на сребърни бижута и подходящи дрехи може да превърне на пръв поглед обикновен и семпъл тоалет в страхотно модно попадение. Отдавна е ясно, че не в прекалено скъпите и претрупани с детайли дрехи е тайната на добрия стил, а именно в премереното съчетаване на подходяща дреха и съответното бижу.

Голямото предимство на сребърните накити на бижутерия СОМАХА е в това, че те подхождат както на по-небрежен стил, така и на строго официални тоалети.

Масивни класически сребърни гривни и тежки колиета са добро допълнение към дълги официални рокли или сценични костюми.

По-нежни , но отново открояващи се и модерни бижута, подхождат на дълги бохо рокли или дрехи в стил „хипи”.

Елегантната и класическа линия, разбира се също се съчетава успешно със сребърни бижута. Класически костюм, пола или панталон, риза и елек могат да бъдат обогатени с красиви синджири, пръстени, обеци и гривни от сребро.

Много художници се изкушават от бижутерията и създават уникални авторски бижута от сребро.

Един от известните автори е чешкият живописец и приложник Алфонс Мария Муха. В неговите живописни бижута сякаш се крият платната на картини, извадени от елитна художествена галерия.

Да носите подобни ювелирни шедьоври е не само въпрос на чест, но и истинско докосване до непреходното изкуство.

Благодарение на изключителното разнообразие от модели и от уникалността на много от сребърните бижута, вие можете да се похвалите с това, че притежавате пръстен, верижка или обици, които са уникални и единствени. Всяка дама заслужава подобен накит, който да й напомня, че тя самата е уникална и неповторима, нали?

Сребърните бижута са сред предпочитаните подаръци при различни поводи. Добре подбраните накити, които се поднасят с уважение и изискан жест, могат да разтопят сърцето на вашата дама и да се превърнат в приятна изненада за всяка важна за вас жена.

Не забравяйте да обърнете внимание на това какъв стил бижута носи дамата, за да изберете най-подходящия подарък за нея.

Към красиво опакования подарък не пропускайте да добавите мило послание, което е не по-малко важно от самия подарък.

Удобството да се подари бижу от сребро се крие и в това, че много от моделите дават възможност за регулиране и няма опасност гривната или пръстена да се окажат малки или големи.

Не пропускайте да покажете внимание към скъпите за вас хора със стилен и красив подарък като сребърните бижута.

Сребърни бижута
5 (100%) 1 vote

Google+ Comments