Блог на СтоянчоЗдравейте, добре дошли в моето лично пространство за философстване. Видях, че е модерно да си имаш свой собствен блог и реших да не изоставам с материала 🙂

Казвам се Стоян Паскалев и съм на 18 години – горд пълнолетен гражданин вече. Занимавам се с учене основно засега, но като гледам накъде вървят нещата няма да е за дълго така. Иначе си падам спортистче – редовно играя футбол, ходя и на фитнес 1-2 пъти седмично. Аз мисля да съм изключението, което ще докаже, че един спортист може и да е умен, тъй като много често казват, че спортистите били глупави. За мен поддържането на тялото е много важно, но не изоставам и с ученето – опитвам се да поддържам и двете неща на ниво и мисля, че засега успявам.

Футболист - Стоян ПаскалевТук мисля да споделям различни теми, свързани със сериозни и комични случки от ежедневието, интересни факти и теми, в които докато пиша се държа като дървен философ 🙂 Това ми е другото любимо занимание, с което попадам в категорията на адвокатите, но…има време ще видим с какво ще продължа образованието си, но съм сигурен, че бъда раздвоен. Ще се радвам да коментирате, да ме поправята, ако решите, че греша за нещо. Приятен ден засега!

За мен – Стоянчо
Rate this post

Google+ Comments