Добра вторнишка вечер. На нас ни останаха само довършителни работи по ремонта и съм доста доволен, че в един сравнително приемлив срок успяхме да се справим. Получи се доста добре цялото кухненско обзавеждане. Освежихме и стените в другите стаи. Обновихме и част от мебелировката в дневната.

Без “кризи” обаче не се размина. Наскоро имах проблем с винтоверта. Нещо явно не съм сполучил с покупката . Развали се веднага след изтичането на гаранцията по закона на Мърфи. Което ме наведе на мисълта, че трябва добре да се разтършувам из интернет пространството и да намеря някъде където са сравнени различните марки и данни за издръжливостта на батериите. Защо винтоверта  е полоезен, а аз често майсторя нещо у дома и ме викат у приятели.

Оказа се, че не съм първият с такъв проблем и хората са качили доста клипчета, където нагледно показват сравняване на мощност и издръжливост на батерията. Ето вижте сами и си направете изводите. Стигнах до две марки винтоверти, които се водят най-елитните и са доста скъпи на пазара. Препоръчвам този клип и за хората, които професионално се занимават с ремонти.

Най-добрият винтоверт
Rate this post

Google+ Comments