Имахме един супер изпълнител, който разцепи всичко с интерпретацията си на песента на Азис. Как можеш изобщо да забравиш Тома след такова представяне. Момчето спечели Music Idol и го продуцираха за един албум. И това ли беше?

Проблемът в българските формати е, че все има нещо, което не е точно както трябва във финален план. Обещават ти много, но след края се оказва, че има някакви други уловки и изисквания, които не са били предварително споменати. Така съм чувал, така си ми казвали познати, които са приятели на победител. Което си е доста близка информация и не се осланя на празни слухове.

След като спечелиш реалити формат, те канят в предавания, по-известни правят клип с теб, имаш една-две нови песни и за всичко останало се бориш сам. Пари не валят, известност – няма кой знае каква, ако не станеш член на вече популярна банда, ако не си много, ама много пробивен.

Тома наистина се оказа, че е герой. Може повечето хора да не са го слушали, но той има няколко създадени песни и цял нов албум. Продължава да свири с момчетата си и лесно ще намерите негови участия  и негова музика, ако слушате рок. Въпросът ми е обаче – защо изобщо трябва да се търси? Рокът си е супер и трябва повече да се рекламира в България. Иначе как ще излезем от популярната култура, която ни залива с универсални мелодийки и промиващи мозъка ритми.

За финал слагам Тома, но не с “Герой”, а със “Сам на света”.

Героят Тома, къде е сега?
Rate this post

Google+ Comments