Има няколко съществени неща, които се променят в живота на всеки мъж, когато стане семеен. Те не са никак маловожни и повярвайте ми, никой не се разминава с тях. Виждам да се случват при мои приятели, колеги, дори и роднини. Затова реших да ги изброя специално за онези ергени, които си мислят, че животът им винаги ще бъде един и същ. Повярвайте ми, грешите!

 

Заплатата – спомням си един епизод в “Дарма и Грег”, когато Грег каза следното: Моите пари са наши, а твоите са твои. Да, точно така се получава. Освен ако мъжът специално не си търси богата жена, която да го издържа.

Домакинските задължения – няма как те да падат само на плещите на по-нежната половинка. В една къща, винаги има нещо, което трябва да се свърши. И за да живеете в мир и хармония, е по-добре да помагате с каквото можете.

Багажът – когато отивате на почивка, забравете да тръгнете само с една раница на гръб. Жените носят по един куфар дрехи и по още един с чанти и обувки. А ако имате и дете, задължително си купете поне кола с размерите на комби, защото която и да е друга по-малка няма да ви е достатъчна.

Телевизията – гледането на футбол понякога бива заменено от сериали, реалитита, а след време и в бебеши предавания. Бъдете готови да се примирите.

Разбира се, има и много хубави неща, което се случват, ако живее с половинка. Например фактът, че в хладилникът винаги има неща за хапване. Има кой да ви готви и следователно се храните по-здравословно. Като цяло домът е по-чист и подреден, когато там живее жена. Имате спитник в живота и човек, който знаете, че винаги ще ви подкрепя. Последното е безценно и не го подминавайте с лека ръка.

Какво се променя, когато станеш семеен
Rate this post

Google+ Comments