Цигари, алкохол, псуване… това са типично мъжки работи. Като сме млади ни се струва готино да ги правим. Като пораснем сигурно едно от тия трите ще ни остава навик. Кофти вариант е, ако и не можем да се откажем от целия комплект.

Няма да казвам, че не пуша, защото ще е лъжа, но нито у дома има цигари, нито нося в себе си. Всъщност пуша единствено, ако съм в компания и някой запали. Тогава мога да отскоча до близката лафка и да си взема една кутия. Но обикновено се намира кой да почерпи. Пиенето си е пиене. При излизане редовно, даже прекалено, понякога и вкъщи биричка. Нищо особено за моята възраст. Псуването – ами, гледам да се въздържам, но като съм ядосан или в трафика не ми се получава.

woman-smokingНаблюдавам обаче, въпреки модата да си готин повечето от нас, по-младите мъже, не прибягваме толкова често към тия три неща, колкото жените. По-често забелязвам пушещи и пиещи от противоположния, отколкото от моя пол. Откровено казано това ми се струва грозно. Винаги съм харесвал женствената страна на момичетата. Хубавата рокля, меките маниери, смеха на висок глас, закачките, флиртаджийските погледи, но и премереното поведение и внимателно държание. Не харесвам жени, които се правят на мъже или искат да покажат, че са ни равни и също толкова независими.

Нем! Не ви отива. Така давате съвсем различни сигнали и понякога ни отегчавате. Ако искаме да имаме такива приятели ще си търсим в мъжката компания. С жените искаме да общуваме по различен начин. Независимо дали сме просто приятели или познати пак искаме да усетим чара на противоположния пол с неговите характерни особености. Това е! Вземете си поука.

Мъжките навици у жените
Rate this post

Google+ Comments