seloКакто вероятно знаете, не съм от хората, които харесват градския живот. Не обичам трафика, тежкият въздух, не понасям молове и навалици… Затова отдавна се ослушвам за някоя стара къща, в село близо до града, която да е на достатъчно изкушаваща цена, че да си я купя и постегна.

Наскоро открих мечтаната къща – тристайна тухлена, с половин декар двор, който има потенциала за прекрасна зеленчукова градина, на всичкото отгоре и цената й изобщо не беше висока. Прецених, че по-добра оферта от това няма да открия и си я купих. За около месец успяхме да я постегнем хубаво с двама майстори и малко след това започнахме да се пренасяме със семейството.

Много съм доволен от изпълнението на плана досега. Селото е на по-малко от 7км. от работата ми и пътуването не отнема прекалено дълго време. Хубавото е, че все още има работещо основно училище и на малката няма да се налага да пътува сутрин.

Остана ми само изграждането на един гараж, който също вече е на приключване. Избрах му и една страхотна автоматична врата за гаража от Secdoor, която ще спомогне новият ми дом да започне да изглежда наистина добре, въпреки че не е първа младост. Нямаме търпение да дойде и пролетта, за да си засадим домати, краставици, зеле и други зеленчуци. Имаме си даже и асма, като цяло мястото е просто чудно!

Наистина имах нужда точно от това и съм супер щастлив, че съпругата ми ме подкрепи в изпълнението на мечтата ми.

Моят нов дом на село
Rate this post

Google+ Comments