Като мъж представител на зодия Стрелец имам доста жени в обкръжението си, които са ми просто приятелки. Дори с повечето си бивши приятелки съм все още в много добри отношения.

Често те се възползват от моята откровеност и ме разпитват различни въпроси за мъжкия пол.

За да съм полезен на всички жени, които отчаяно се питат дали мъжът, с когото излизат има нещо повече от чисто сексуално привличане към тях. Ще изредя пет сигурни знака, които издават всеки мъж, че е влюбен.

Той ви милва и целува дори, когато е сигурен, че няма да правите секс.

Ако мъжът иска просто да правите секс и разбере, че няма да стане, няма да си прави труда да продължава да ви прегръща, гали и целува. Ако обаче не иска да ви пусне от обятията си, въпреки всичко, бъдете сигурни, че това е много добър знак.

Водите задълбочени разговори.

Мъжете сме по-практичният пол. Ако един мъж се интересува за това как се чувствате, как сте прекали детството си, коя ви е любимата книга, какво обичате да си похапвате, то той наистина показва интерес към вас. Колкото повече се впуска в подробности, толкова повече е хлътнал. Колкото повече ви споделя, толкова повече иска да сте част от живота му. Ако си говорите само повърхностни неща, от сорта на какво е било времето днес и как е минал работният ден, не е сигурно, че му се занимава по-сериозно с вас.

Освен партньори сте и приятели.

Ако успеете да се превърнете в най-добрата му приятелка, имате сериозни шансове.

Най-успешните връзки се градят, когато интимните отношения са съчетани, с приятелски.

Надявам се съветите ми да са ви полезни.

5 неща, по които да познаете, че един мъжът е влюбен във вас
Rate this post

Google+ Comments