Много разочарован останах след снощия мач между Реал Мадрид и Ювентус… Надявах се Юве да победят и имах не малки надежди това да се случи. Все пак през цялата Шампионска лига се представяха много добре. Уви, не било писано.

Честно казано, не съм им кой знае какъв фен, но определено предпочитах те да победят вместо Реал Мадрид. Дразни ме най-вече начинът на игра на Кристиано Роналдо и не малкото му симулаци. Но какот и да е.

През първото полувреме италианците се бориха много равностойно над испанците и това ми направи супер добро впечатление. Вярно е, че завършиха 1:1, но предстояха още 45 мин., през които да дръпнат напред и да се преборят за титлата.

Но недоумявам какво се случи през второто полувреме!

Имах чувстовто, че на терена е излязал някой коренно чужд отбор, който просто е облякал екипите на Ювентус. Това не беше отборът, който игра през целия сезон! И определено не беше отборът, който игра през първото полувреме. Не съм някой спортен анализатор, за да изтъквам нечии грешки, но според мен има две основни причини. Първата е треньорът. Явно той е казал нещо на футболистите по време на полувремето и това ги накара да променят играта си. Каквато и идея да е имал обаче, не му се получи. Втората причина за загубата според мен е психическа. Италианците изглеждаха сринати психически, а след първия гол сякаш се сринаха още повече. Не виждам друго основание да допуснат толкова грешки и цели три гола във врата си през втората половина на мача.

Честно ви казвам, цял ден вървя като болен и не знам накъде да гледам. А вие с какви впечатления останахте от мача за купата снощи?

 

Бях за Ювентус!
Rate this post

Google+ Comments