В България битува схващането, че заемодателите са банда мошенници, които по нечестен начин се опитват да забогатеят на гърба на обикновените хора. Ето защо взимането на заеми или още повече на бързи кредити от небанкови финансови институции, се смяташе за драстична и крайна мярка за справяне с паричното затруднение.

Този начин на мислене е тотално неразбираем в западните общества, където живота на кредит е нещо съвсем обикновено и… незначително.

Когато говорим за небанкови финансови институции, каквато е MicroCredit например, трябва да знаем, че това са финансови институции, които извършват част от дейностите на банките, като предлагат платежни услуги, финансов лизинг, гаранционни сделки, парично брокерство, консултации на дружества относно тяхната капиталова структура, отраслова стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, издаване на електронни пари и други.

За учредяването на такава институция не се изисква голям начален каитал, но това не означава, че не се подчинява на определени правила. Те подлежат на регистрация, а БНБ поддържа специален регистър на небанковите институции, който е общодостъпен и всеки може да направи справка, при интерес. Освен това БНБ упражнява и определен контрол върху този тип компании, като ги задължава за точни, ясни и достъпни общи условия и правилник.

За да изберете най-подходящата небанкова финансова институция за вашите нужди, се доверете на опита и положителната статистика. За петгодишната си история „Микро Кредит“ АД е обслужила над 200 000 клиента, разкрила е над 70 офиса в цялата страна, а от скоро и в търговските обекти на Т-Маркет, разполага с екип от 1000 висококвалифицирани консултанти, които са готови да отговорят на всичките ви въпроси, свързаи с бързи кредити.

MicroCredit се развива с мисъл за клиентите и тяхното удобство. Ето защо взимането на пари на заем става бързо, лесно, без излишна документация, без необходимост от поръчители и в рамките на деня. Също можете да заявите вашия бърз кредит и онлайн, чрез услугата онлайн кредити – https://microcredit.bg/ .
Компанията се съсредоточава в три основни продукта с възможност за кредитиране от 200 до 3000 лева – CrediHome, CrediGo, CrediTrade. За максимално удобство на клиентите те сами могат да избират начина на изплащане на заема – на седмична или месечна база, както и дали ще плащат лично на консултант, в офис или по банков път.

Ето защо бързи кредити не е срашно и невъзможно нещо, а чудесна услуга, която помага за попълване на финансови дупки, бързи инвестиции или други индивидуални нужди.

Трябва ли да се страхуваме от бързите кредити?
Rate this post

Google+ Comments