Световната звезда Джанет Джексън призна, че в момента на най-голямата си слава е страдала от дълбока депресия. Тя заяви, че независимо огромните си успехи, никога не е била експерт по щастието. Джанет разказва, че винаги е откривала щастието в малките неща, но въпреки това е попадала постоянно в капана на разочарованието. Най-често се самообвинявала за провалите в отношенията си и вярвала, че тя е причината, за стеклите се по този начин, обстоятелства.

Джексън дълго време мисли върху първопричините за тежката си депресия. Казва, че всичко започва от ниската самооценка и чувството за малоценност. Расизмът и сексизмът също били отключващи предпоставки за състоянието ѝ.

Какъв бил нейният лек?

Раждането на сина ѝ през 2017 година се превръща в нейно лекарство. За нея няма по-голямо щастие от това да се грижи за малкия си син. Така тя отваря нова страница в живота си и сега е по-силна от всякога, след като внезапно е успяла да преодолее тежкото си психическо състояние.

Сестрата на Майкъл Джексън обяви, че в момента има и друго предстоящо вълнуващо за нея, събитие. През 2020 години ще излезе нов мюзикъл за живота на Майкъл Джексън.

Джанет Джексън щастие или злощастие
Rate this post

Google+ Comments