IMG_4561 (Copy)Не съм фен на бокса, нито на борбата, но ММА боевете гледам с удоволствие. Много по-динамични са, защото включват разнообразни бойни стилове, което прави боевете много по-предизвикателни за бойците, и интересни за публиката. Радвам се много на успехите на Кубрат Пулев-Кобрата, гледах мача му срещу Джоуи Абел на 14 декември миналата година, където се представи невероятно тактически и технически. На същата вечер в Банско се проведе и ММА турнир – България срещу Гърция, където 4 от нашите момчета и едно момиче премериха сили с гръцките бойци.  Смазахме ги – от 5 боя не успяха да вземат нито една победа, дори най-силният гръцки състезател и шампион – Зураб Зарнадзе не успя да се противопостави на сливналията Павел Живков.

Запис от провелата се в Гранд Хотел Банско ММА Гала вечер беше излъчен по ТВ7 в началото на януари, за който специално поканих приятели вкъщи. Много ни харесаха мачовете, най-вече този между българската Мария Учкова и гъркинята Нандиа. На Учкова й трябваха само броени секунди, за да я притисне и да я накара да се предаде 🙂

Публиката в залата на Гранд Хотел Банско беше пощуряла от редящите се една след друга победи на нашите. През цялото време докато гледах мача си мислех колко ми се иска и аз да присъствам на подобни двубои. За жалост, организират се прекалено рядко и инициативата на собствениците на Гранд Хотел Банско – Андон Атанасов и Паскал Дойчев е по-скоро приятно изключение, отколкото традиция. А вече има предостатъчно фенове на ММА у нас, че да се провеждат много по-често.

ММА в Гранд Хотел Банско – спорт с много адреналин
Rate this post

Google+ Comments