Като съм тръгнал със спортната тематика, поне да я продължа още малко.

Да ви кажа честно, до сега винаги каквото съм спортувал, съм го правил вечер или следобед, може би най-рано някъде по обяд.

Наскоро обаче е настроиха да изляза да тичам сутрин. Като го гледам октомври, май ще ни очаква циганско лято, та реших да се възползвам от последните дни, които да са по-топли и подходящи за тренировки.  До сега не бях тренирал толкова рано, но реших да стана по-рано и да изляза да потичам. Знам хора, които го правят доста често и ми споделиха, че след това се чувстват много добре.

running-fall-time-marathon-e1350100340854Да, ама не! На мен въобще не му с е отрази добре, направо ми прилоша. Явно моето тяло не е пригодено за такива физички усилия рано сутрин. Може и да не съм бил в кондиция или нещо подобно, но фактите са си факти. Не мисля скоро да опитвам пак… Едвам се прибрах вкъщи, понеже бях решил да тичам по-надалеч и въобще не бях близо до дома, доста се измъчих. Вече имам една голяма обеца на ухото, която ще запомня.

Може би тичането прекалено много ме е натоварило. А може би трябва да ставам поне 2-3 часа преди тренировки и да хапвам по-добре. Разказах ви всичко това с надеждата да се замислите и вие кога спортувате и кога тялото ви се чувства в най-добра кондиция. Полезно е за вас, а аз вече знам за себе си.

Тренировки сутрин
Rate this post

Google+ Comments