Да, и за знам какво означава “селфи” и съм напълно наясно, че няма нищо общо с елфи или други измислени същества. Това че не го правя, не означа, че не мога или че не знам как става…

the-rise-of-self-photo-selfie-infographicПиша всичко това не поради друга причина, а защото започва да ми омръзва от многобройните ми познати и непознати, които сякаш живеят, за да се самоснимат тук и там. Разбирам да си на някое уникално място, да си сам и да искаш да запаметиш момента. Отиди в Рим, направи си селфи до Колизеума. Качи се на вр.Мусала, снимай се до табелата. Посети Париж и ще призная, че е грехота да не се щракнеш на фона на Айфеловата кула. Кажете ми какъв е смисълът обаче да се самощракаме тук и там напълно безцелно. Днес съм в това заведение с приятели, утре съм в един кой си парк с компания, вдругиден обядвам с колегите и т.н. На всеки от нас се случва, но просто не го известяваме публично, защото лично за мен подобна информация е напълно безсмислена.

Моля ви, хора, спрете се за малко и погледнете как изглеждате отстрани. Никой от вас не е нито Кристияно Роналдо, нито Ким Кардашиян, Хайди Клум или друга световноизвестна звезда, че да се интересуваме за всичко в живота ви.

Аз не си правя селфита и не ги публикувам. Не съм фен на тази практика и тайничко се надявам тя да отшуми с времето.

Аз не си правя селфита
Rate this post

Google+ Comments