За мнозина темата за вибрациите и светлината във Вселената не е нова. Но много се чудят за какво става дума. Всъщност това е нещо много просто. Когато телата ни се чувстват добре ние казваме, че сме в тонус и излъчваме позитивизъм. Ето на това излъчване, което е признак на добро здраве, казваме вибрация.

info cod breadА за да съм по-точен, с оглед на блога ми, ще ви дам технологичен пример. Всичко около нас е вълни – светлинни вълни, звукови вълни, магнитни вълни. Всичко което е на Земята има някакво излъчване. В природата – растенията и животните също, Те носят вибрации на различно ниво. Във всеки жив организъм е вложен код – програма, ДНК, както искате го наречете. Всяка клетка съдържа четирите кода – на Водата, Въздуха, Огъня и Земята. Когато даден код преобладава в някоя храна, то тя ще повиши или понижи съответната вибрация или енергия в приемащия ги организъм. Ето затова на някои храни се наричат супер храни, а някои просто са обозначени като храни с висока енергийност.

У нас не случайно на опаковките на някой хранителни продукти е изписан и подобен текст. Фирма Елиаз например, е на пръв поглед производител на хляб. Едни от най-разпространените им тестени изделия се приготвят в хлебозавод Горубляне. Специалните хлябове на Елиаз са създадени от разтрошени зърна, лимец, просо, използва се жив квас, прави се содено хлебче, без консерванти и други вещества. Изделията им имат имена като хляб „Дълголетие”, „Слънчев хляб”,  „100 Зърна” и на някои от опаковките им действително е изписано„Хлябът е вибрация и светлина” или носят цитати на Петър Дънов. И това не е случайно. Подобно послание към купувача не трябва да се възприема като езотеричност или екзотичност в предлагането на пазара. Това не е маркетингов подход, а опит за по-различен,философски, поглед над хляба – наш основен източник на хранителни вещества на трапезата при всяко хранене, източник на здраве, сила и бистър ум. Още древните са го забелязали. Не е случаен изразът „остави го на хляб и вода”. Това е така, защото някога се смятало, че хлябът набавя на организма всички необходими съставки и дневната дажба сол. Вярвало се е, че той дарява енергия и подсилва имунната система, казано по ново му. Т.е има високи вибрации, които поддържат организма здрав. Водата пък понижава умората и нивата на стрес, но е и съвместима, и необходима за живота– тя има съвместими вибрации със всеки организъм на планетата, защото носи основният код. Затова древните гърци, когато са имали да взимат важни решения, са се отдавали на размишления само на хляб и вода, като са вярвали че така ще пречистват съзнанието си и ще имат по-силно самосъзнание, което ще им позволи да достигнат до някаква истина. Повишеното съзнание и днес се свързва с мисленето за подобряването на хранителните стандарти. И това е така, защото логически погледнато мозъкът никога няма да работи ефективно, ако е хранен с нездравословна, химически консервирана и изкуствено оцветена храна. А това са добавките, които в най-голяма степен се използват от много предприятия в хлябовете.

Хлябът на Елиаз, хлебозавод Горубляне, обаче е възможно най-чист и производителят казва защо се стреми към това. Водейки се от своята проста, но значима философия фирма Елиаз  предлага на пазара здравословна и чиста храна, защото не продава просто хляб, а помощник при развитието.

Важно е всички ние да се храним правилно и да не се поддаваме на отравянето с нездравословна храна, което е една от най-болезнените теми на обществото ни в новото хилядолетие.

Високи вибрации в хлябовете на фирма Елиаз
Rate this post

Google+ Comments